Hlavní obsah

Filmové premiéry: X-Men: Apokalypsa, Svátek matek, Návštěvníci 3: Revoluce a Cena slávy

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osud lidstva opět visí na vlásku ve filmu X – Men: Apokalypsa. Julia Robertsová i Jennifer Anistonová hrají v romantické komedii Svátek matek. Návštěvníci 3 mají podtitul Revoluce. A do třetice je tu komedie, francouzská Cena slávy.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 20. týden

Článek

X-Men: Apokalypsa

Trailer k filmu X-Men: Apokalypsa Video: CinemArt CZ

Apocalypse, první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů, získal v éře prastarých civilizací sílu ostatních mutantů a stal se nesmrtelným a neporazitelným. Teď se po tisíci letech probudil a je pěkně otrávený. Nikdo jej už neuctívá jako boha. Světu a lidem nevládnou jen ti nejsilnější. Země je znečištěná, plná konfliktů, násilí a lidé se klaní falešným modlám. Apokalypse chce zničit civilizaci, očistit planetu, nastolit nový řád a tomu vládnout.

X-Men: Apokalypsa, USA 2016, akční sci-fi, 143 min., režie: Bryan Singer, hrají: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrenceová, Oscar Isaac a další.

Svátek matek

Trailer k filmu Svátek matek Video: Freeman Ent.

Den matek je za dveřmi a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento den letos stráví: s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky. Letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií jako laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě.

Svátek matek, USA 2016, komedie, 118 min., režie: Garry Marshall, hrají: Julia Robertsová, Jennifer Anistonová, Kate Hudsonová a další.

Návštěvníci 3: Revoluce

Trailer k filmu Návštěvníci 3: Revoluce Video: Bontonfilm CZ

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je vyplivne do Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Doba sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal.

Návštěvníci 3: Revoluce, Francie, Belgie, Česko 2016, komedie 109 min., režie: Jean-Marie Poiré, hrají: Jean Reno, Christian Clavier, Sylvie Testudová a další.

Cena slávy

Trailer k filmu Cena slávy Video: Film Europe

Eddymu je čtyřicet, právě ho propustili z vězení a krom toho, že patří do čeledi drobných zlodějíčků, není ničím zajímavý. Jeho kamarád Osman bydlí v karavanu, má chytrou sedmiletou dceru, ženu v nemocnici a žádné peníze, kterými by rodinu zabezpečil. Když Eddy v televizi zahlédne reportáž o smrti Charlie Chaplina, dostane brilantní nápad, jak vyřešit neradostné vyhlídky všech zúčastněných.

Cena slávy, Francie 2014, komedie, 114 min., režie: Xavier Beauvois, hrají: Benoit Poelvoorde, Roschdy Zem, Séli Gmach a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám