Hlavní obsah

Filmové premiéry: Trabantem tam a zase zpátky, Hellboy, Řbitov zviřátek či After: Polibek

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední výprava uzavírá cesty žlutých trabantů napříč kontinenty ve filmu Trabantem tam a zase zpátky. Mirai, dívka z budoucnosti pochází z dílny hvězdy japonského anime, režiséra Mamoru Hosody. Oblíbený temný hrdina se vrací na plátna kin ve filmu Hellboy. Kdo se rád bojí, vypraví se na Řbitov zviřátek. O tom, že zakázané ovoce přitahuje i hodné holky, je film After: Polibek.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Trabantem tam a zase zpátky.

Trailer k filmu Trabantem tam a zase zpátky Video: Aerofilms

V týmu poslední výpravy není žádná žena a putování smečky mužů v čele s cestovatelem Danem Přibáněm nabírá často divoké obrátky. Žlutý cirkus jede z Indie až domů. Překonává Himálaj i diktatury, láme výškové rekordy i prchá před policií. Mezinárodní česko-slovensko-polská posádka bojuje se všemi nástrahami s černým humorem, sebeironií a občas na hraně politické korektnosti.

Trabantem tam a zase zpátky, Česko 2019, dokumentární road movie, 114 min., režie: Dan Přibáň, hrají: Dan Přibáň, Vojtěch Duchoslav, Zdeněk Krátký, Lukáš Venclík, Marek Duranský a další. 

Mirai, dívka z budoucnosti

Trailer k filmu Mirai, dívka z budoucnostiVideo: AČFK

Malý Kun si užívá dětství a plné pozornosti svých rodičů. Ovšem jen do doby, kdy jeho svět naruší právě narozená sestřička Mirai. O různých podobách rodinné lásky učí Kuna členové jeho rodiny, se kterými se setkává ve fiktivním světě mísícím minulost, přítomnost a budoucnost.

Mirai, dívka z budoucnosti, Japonsko 2018, animovaný, 98 min., režie: Mamoru Hosoda

Hellboy

Trailer k filmu HellboyVideo: Vertical Entertainment

Pod hlavičkou Úřadu paranormálního výzkumu a obrany se Hellboy vydává do Londýna, kde se probrala ze záhrobí obávaná čarodějnice Nimue. Hellboy jí musí zabránit, aby seslala na svět lidí smrtící morovou ránu. Rohatý cynik má naštěstí k ruce svého nevlastního otce, profesora Trevora Bruttenholma, a kamarádku Alice, mimořádně nadané médium. Spolu s nimi odhalí šokující pravdu o svém původu i poslání.

Hellboy, USA 2019, akční fantasy, 120 min., režie: Neil Marshall, hrají: David Harbour, Milla Jovovichová, Ian McShane, Sasha Laneová, Mario de la Rosa a další.

Řbitov zviřátek

Trailer k filmu Řbitov zviřátekVideo: CinemArt

Doktor Louis Creed se s rodinou přestěhoval do domu na kraji lesa. V něm se ukrývá hřbitov, kam místní děti odnepaměti pohřbívají svá zvířata. Zatímco lékař Louis se ke smrti staví pragmaticky, jeho žena chce před „vědomím konečnosti“ chránit své děti. Když soused najde ležet u cesty mrtvého kocoura jejich dcery Ellie, je to on, kdo rodičům prozradí, že když kocoura co nejdřív pohřbí na zvířecím hřbitově, nebudou muset dceři nic říkat. Kocour se vrátí. Ale trochu jiný...

Řbitov zviřátek, USA 2019, horor, 101 min., režie: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer, hrají: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetzová, Jeté Laurence, Hugo Lavoie a další.

After: Polibek

Trailer k filmu After: Polibek Video: Bontonfilm

Tessa je příkladná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný kluk s pověstí „od něj se drž radši dál“. Jenže je nebezpečně přitažlivý a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala.

After: Polibek, USA 2019, romantické drama, 106 min., režie: Jenny Gageová, hrají: Hero Fiennes-Tiffin, Josephine Langfordová, Selma Blairová, Jennifer Beals a další.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám