Hlavní obsah

Filmové premiéry: Revival, Pacific Rim: Útok na Zemi, Stážisti

Právo, Věra Míšková

Bezprostředně po získání Divácké ceny deníku Právo na karlovarském filmovém festivalu vstupuje do kin komedie Alice Nellis Revival. V americkém akčním filmu Pacific Rim - Útok na Zemi režiséra Guillerma del Torra bojují lidé o přežití s příšerami. Příběh dvou nezaměstnaných kamarádů, kteří začínají od píky jako stážisti neboli Noogleři v Googlu mezi mladšími a talentovanými lidmi, se jmenuje Stážisti.

Trailer k filmu RevivalVideo: Bontonfilm CZ

 
Článek

Revival

Foto: KVIFF

Revival

Čtyři kamarádi a bývalí členové kapely Smoke, která se v roce 1972 za nejasných okolností rozpadla, se pokoušejí o comeback. Mezitím však prošli čtyřiceti lety života, který každého jinak poznamenal. Revival nabízí humor i dojetí, hudbu a sestavu hereckých bardů (Polívka, Krobot, Heřmánek, Geišberg) i mladých (Dyk, Boková).

Revival, ČR 2013, komedie, 125 min., režie: Alice Nellis, hrají: Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Karel Heřmánek, Marián Geišberg, Zuzana Bydžovská, Jenovéfa Boková, Lucie Žáčková, Vojtěch Dyk, Jana Hubinská a další.

Pacific Rim - Útok na zemi

Obrovské příšery Kaiju se vynoří z moře a pustí se do války s lidstvem. Pro boj s Kaiju byla vyvinuta speciální zbraň: masivní roboti zvaní Jaegers, kteří jsou simultánně ovládáni dvěma piloty, jejichž mozky jsou propojeny neurálním mostem. Jenže i tihle roboti se tváří v tvář nezničitelným Kaiju zdají být téměř bezmocní.

Upoutávka na film Pacific Rim - Útok na ZemiVideo: Warner Bros. CZ

Pacific Rim-Útok na zemi, USA 2013, 132 min., režie: Guillermo Del Toro, hrají: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Rob Kazinsky, Max Martini a další.

Stážisti

Billy a Nick jsou prodejci, jejichž kariéru potopil digitální svět. Ve snaze dokázat, že nepatří do starého železa, se jim podaří získat prestižní stáž ve firmě Google. Problém nastane, když zjistí, že zde nejsou sami. Mezi dalšími zájemci o pracovní místa je celá tlupa geniálních univerzitních studentů. Teď je tedy čeká souboj s elitou národa.

Upoutávka na film StážistiVideo: CinemArt

Stážisti, USA 2013, komedie 119 min., režie: Režie: Shawn Levy, hrají: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, John Goodman a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám