Hlavní obsah

Film Simpsonovi se blíží, ukázky na internetu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetu se objevují oficiální ukázky z blížícího se celovečerního filmu, který je založen na kultovním seriálu Simpsonovi. Jisté klipy kolovaly (ne zcela legálně) světem už v polovině roku 2006, ale producenti si vyžádali jejich okamžité stáhnutí.

Článek

Celovečerní Simpsonovi z dílny Fox Movies se mají dostat do amerických kin v červenci 2007, k nám dorazí vzápětí. Režisérem filmu je David Silverman, pracuje na něm samozřejmě i duchovní otec seriálu Matt Groening a celá stará známá parta (Dan Castellaneta, Julie Kavnerová, Nancy Cartwrightová, Yeardley Smithová, Hank Azaria a další). O zápletce filmu nejsou žádné oficiální informace.

Současně se točí i dva nové ročníky Simpsonů (osmnáctý a devatenáctý). Čeští diváci se jich určitě také dočkají. Mluvčí ČT Martin Krafl už loni Novinkám řekl, že o ně určitě budou usilovat, protože ČT už odvysílala všechny předchozí řady seriálu.

Seriál se vysílá od roku 1989. V Simpsonových se už objevilo obrovské množství slavných herců a hudebníků a většina z nich to pokládá za čest. Za všechny jmenujme třeba Dannyho de Vita, Meryl Streepovou, Steva Martina či moderátora Larryho Kinga. Z hudebníků to byli Sting, Aerosmith, Tom Jones, George Harrison, Barry White, Cypress Hill, U2 a spousta dalších.

Ukázky z filmu zde. a zde.

Anketa

Půjdete na film Simpsonovi do kina?
Ano
60,6 %
Do kina ne, ale vidět ho chci
35,6 %
Nechci ho vidět
3,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 15657 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám