Hlavní obsah

Festival Beats for Love vyprodal vstupenky, největší zájem byl o Sigmu

Právo, Pavel Karban

Na 40 tisíc lidí dorazilo od čtvrtka do soboty do ostravské industriální zóny Dolní oblast Vítkovice na 4. ročník festivalu taneční hudby Beats for Love. Jeho organizátoři museli dokonce v průběhu pátku vyvěsit na vstup do areálu pomyslnou ceduli s nápisem: Vyprodáno!

Festival Beats for Love vyprodal vstupenky, největší zájem byl o SigmuVideo: Pavel Karban, Právo

 
Článek

„V pátek se nedostalo do areálu zhruba sedm tisíc lidí,“ uvedl ředitel festivalu Kamil Rudolf s tím, že tak velký zájem ukazuje, že taneční hudba v Ostravě, respektive v Dolní oblasti, svoje místo má.

„Do příštích let budeme určitě zvyšovat kapacitu festivalového areálu,“ potvrdil.

Foto: Pavel Karban, Právo

Gridlok na festivalu Beats for Love

Nejen on, ale hlavně zájem návštěvníků potvrdil, že největší festivalovou hvězdou bylo britské drum and bassové duo Sigma. Cameron Edwards a Joe Lenzie přitáhli na scénu pod vysokou pecí neuvěřitelných 20 tisíc lidí.

„Bylo to šílené, dokazuje to, že musíme jít na velkou festivalovou plochu. Když zveme velká jména, tak musíme jít na místo, které má větší kapacitu, protože pod vysokou pec se to už prostě nevešlo,“ potvrdil Rudolf.

Foto: Pavel Karban, Právo

Sigma

Zájem fanoušků o Sigmu byl obrovský, pořadatelům nepomohlo ani to, že ve stejnou dobu na jiném místě hrál nejlepší hardcorový DJ světa Angerfist nebo že house scéna patřila v té době jinému skvělému DJ, Marku Knightovi.

Na čtvrtém ročníku Beats for Love Pepino se však objevila i další známá jména, jako Mike Candys, Felix Kröcher, Mark Sherry, Stanton Warriors, Lucca, Gridlok či Beardyman.

Dohromady se na 16 scénách, tři z nich byly po dvě noci v nedalekém Trojhalí Karolina, vystřídalo na 300 interpretů. Nadšení návštěvníků neznalo mezí, i když ve čtvrtek museli snést přeháňky, v pátek úmorné vedro a poslední festivalový den bouřky a přívalové deště. Ty naštěstí přišly až v noci ze soboty na neděli, krátce před koncem festivalu, takže pořadatelé nemuseli program rušit a ani vyklízet z bezpečnostních důvodů areál.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám