Hlavní obsah

Fanynka vrátila Patti Smithové dávno ukradené oblečení

Právo, ŠH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Doreen Benderová nedávno pořádně překvapila osmašedesátiletou zpěvačku Patti Smithovou. Stalo se tak na akci, na které umělkyně představovala své nejnovější memoáry nazvané M Train. Její fanynka jí tam vrátila osobní věci, které jí ukradli v roce 1979.

Foto: ČTK

Patti Smithová se setkala s věcmi, které jí odcizili před šestatřiceti lety.

Článek

Jak napsal jeden z návštěvníků akce, žena oslovila Smithovou a sdělila, že jí chce vrátit oblečení, které jí patří. Umělkyně byla překvapená, ale pak ženu vyzvala, aby vyšla na pódium a věci vrátila.

Podle svědků události byla Smithová po nahlédnutí do tašky zaskočena. Následně vysvětlila, že během turné v roce 1979 její kapele kdosi ukradl dodávku, ve které byly nástroje, oblečení i osobní věci, z nichž část právě drží v rukou.

Před diváky je pak začala vytahovat z tašky a vyprávět o nich. Mezi šatstvem se nacházelo mimo jiné tričko, které si oblékla při fotografování na titulní stranu magazínu Rolling Stone, nebo její oblíbené tričko s fotografií Keitha Richardse. Když nakonec z tašky vytáhla šátek, rozplakala se. Šlo totiž o dar od jejího zesnulého bratra.

Diváci se následně začali ptát, jak se šaty dostaly k Benderové. Smithová je ale přerušila s tím, že to nechce vědět a je vděčná za to, že je má zpět. Benderová potom pro deník Chicago Tribune řekla, že věci měla od přítele, který pracoval pro stěhovací firmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám