Hlavní obsah

Emma Drobná. Sexy tanečnice ve videoklipu Demons

Novinky, Stanislav Dvořák

Zpěvačka Emma Drobná natočila ve staré opuštěné vodárně v Bratislavě zajímavý klip Demons, kde předvádí propracované taneční kreace.

Emma Drobná - Demons

 
Článek

Singl Demons láká na druhé studiové album plánované na rok 2020. Stejně jako její albový debut You Should Know vzniká v bratislavském nahrávacím studiu Creative Music House. Pod písní jsou po hudební a producentské stránce opět podepsaní Peter Graus a Tomáš Zubák.

Demons představují současný pop s nádechem R poučený na světových trendech. Drobná potvrzuje, že je schopnou zpěvačkou, má hlas i emotivní výraz a  umí se při tom všem i pohybovat. Zůstává jen jediný problém, že je to celé lehce zaměnitelné.

Klip režíroval Bohumil „Boy“ Dohnal. „Je to velmi pěkný a velký prostor, který nám poskytnul hodně vizuálních  možností,“ pochvaluje si výběr lokace Emma. S nápadem pojmout klip tanečně přišel režisér Dohnal. „Zpočátku si nebyl jistý, o jaký tanec by mělo jít, ale potom jsme oslovili choreografa a tanečníka Lacka Cmoreje, zda by byl ochotný v klipu účinkovat, a choreografii nakonec vymyslel on,“ vysvětluje Emma.

Foto: Warner Music

Emma Drobná se po vítězství v Superstar hudbou živí.

Společně s Lackem Cmorejem si Emma nacvičila dynamickou s poutavou párovou choreografii, prostřednictvím které doslova vyprávějí příběh skladby. „Snažili jsme se (tedy hlavně Lacko) do tance přetavit i lásku i hádku. Trochu ukázat ty démony.“ Choreografie nevypadá právě nejjednodušeji, zpěvačka však prozradila, že se jim ji navzdory tomu podařilo nacvičit v podstatě za jediný den.

Speciální taneční scény si vyžádaly den navíc na přípravu natáčení, které pak ale trvalo jen jeden den. „Bylo super, že jsme to stihli, protože si neumím představit, že bychom strávili v tom sice krásném, ale velmi chladném prostoru víc času,“ dodala Emma.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám