Hlavní obsah

Ed Sheeran na fotbalovém mistrovství

Právo, jaš

Internetová platforma TikTok je jedním z oficiálních sponzorů evropského fotbalového šampionátu, který brzy začne. Populární UEFA EURO 2020 připravilo pro fanoušky mnoho překvapení a jedním z nich je živá show naplánovaná na 25. června. Vystoupí na ní Ed Sheeran.

Foto: Warner Music

Ed Sheeran

Článek

Je již známo, že britský umělec během koncertu představí svůj nový singl i řadu svých oblíbených písní. Koncert odehraje na stadionu Portman Road v anglickém Ipswichi. Jeho set začne ve 22 hodin a bude vysílán živě na umělcově oficiálním kanálu na TikToku. Video oznamující tuto událost je již na Sheeranově oficiálním kanálu. Objevuje se v něm i bývalý fotbalista David Beckham.

„Těším se na vystoupení na Portman Road. Je to místo, které miluji, a těším se, až představím některé ze svých oblíbených melodií pro fanoušky, stejně jako svou první novou skladbu. Na viděnou 25. června,“ řekl Ed Sheeran ve videu.

„Je nám ctí hostit Eda Sheerana na tomto velmi zvláštním koncertu na evropském šampionátu. Je jednou z největších popových hvězd své generace a opravdovým průkopnickým umělcem, takže jsem přesvědčen, že tento okamžik bude pro svět skutečně výjimečný,“ řekl Paul Hourican, vedoucí hudebních operací TikToku.

V repríze bude koncert znovu vysílán 26. června, 27. června a 9. července.

Edward Christopher Sheeran debutoval v roce 2011 albem +, po kterém následovaly studiovky x (2014), ÷ (2017).

V červenci 2019 uvedl na trh album No. 6 Collaborations Project, které obsahuje spolupráce s Justinem Bieberem, Skrillexem, Brunem Marsem a dalšími známými hudebníky a zpěváky.

S prvními třemi nahrávkami byl na prvním místě britského prodejního žebříčku UK Chart, přičemž s druhou a třetí se dostal i na vrchol v americkém žebříčku Billboard 200. Na kontě má čtyři ceny Grammy, pět Brit Awards a také čtyři Ivor Novello Awards.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám