Hlavní obsah

Dream Theater se vrátí v roce 2014

Novinky, Stanislav Dvořák

Skupina Dream Theater, která se pohybuje mezi hard-rockem a metalem, přijede 29. ledna 2014 opět do Prahy. Bude mít nové album a vystoupí v Tipsport Areně.

Foto: The Agency Group

Dream Theater

Článek

Jejich albová novinka pojmenovaná prostě Dream Theater vyjde 24. září. Vznikla v produkci Johna Petrucciho a zvukového mistra Richarda Chycki (Aerosmith, Rush).

”V každém novém albu vidím příležitost nového začátku. Možnost buď zdokonalit a posunout dál směr, kterým se několik let ubíráte, nebo se naopak vydat úplně novou cestou. Poprvé ve své kariéře jsme desce dali stejné jméno, jaké nese naše kapela. Myslím, že lépe naši tvůrčí a hudební identitu vystihnout nelze. Zaměřili jsme se a maximálně věnovali všem prvkům, které nás dělají jedinečnými - od epického záběru a intenzity k atmosféře a barevnosti. Jsme z výsledku nadšeni a už se nemůžeme dočkat, až si desku budou moci poslechnout naši fanoušci,“ uvedl člen Dream Theater John Petrucci.

Koncert s názvem An Evening With Dream Theater má být tříhodinový a bez předskokana. Vstupenky budou k zakoupení od 28. června od 10 hodin v distribučních sítích Eventim a Ticketportal.

Reklama

Výběr článků

Načítám