Hlavní obsah

Desmod v Praze zahajují české koncertní turné

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Desmod startuje v úterý 2. října své české turné. První koncert se uskuteční v pražském Lucerna Music Baru, kapela pak do poloviny listopadu zahraje i v dalších městech.

Foto: archív skupiny

Skupina Desmod startuje české turné.

Článek

Desmod představí na nadcházejících koncertech své největší hity. Zazní i skladby z jejich nejnovějšího alba Molekuly zvuku, které vyšlo v loňském roce a fanoušci na ně museli čekat šest let.

Nedávno skupina představila nový česko-slovenský klip k písničce Vrba. Natáčel se v Praze a hraje v něm mimo jiné Bolek Polívka, jenž je fanouškem formace. Vrba je už pátým singlem z alba Molekuly zvuku.

„Album Molekuly zvuku nám křtil Milan Lasica, ve videoklipu hraje Bolek Polívka. To jsou velká jména, která se spojují s tímto albem. Jsme rádi, že se nám podařilo získat Bolka. Bylo odvážné ho pro natáčení oslovit, ale vyplatilo se. Je to úžasný chlap a profesionál na place. Známe se s ním vlastně už dlouho. Když máme někde blízko jeho bydliště koncert, jako náš fanoušek se přijde podívat. Naposledy byl i se synem,“ prozradil zpěvák Mário „Kulky“ Kollár z Desmodu.

Desmod hraje ve složení Mário „Kuly“ Kollár – zpěv, Rišo Synčák – kytara, Rasťo Toman – kytara, Dušan Minka – baskytara, Martin Cibulka – klávesy a Jan Špaček – bicí.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Turné skupiny Desmod

 2. 10. Praha

10. 10. Česká Lípa

11. 10. Brno

13. 10. Jablunkov

19. 10. Plzeň

20. 10. Hodonín

26. 10. Třebíč

27. 10. Písek

 8. 11. Olomouc

 9. 11. Frýdek-Místek

16. 11. Dolní Benešov

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám