Hlavní obsah

Derniéra muzikálu Mamma Mia! na Silvestra

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzikál Mamma Mia!, který v Praze zatím vidělo více než 210 tisíc diváků, naplánoval derniéru na silvestra 2016.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Muzikál Mamma Mia! Zleva Radka Fišarová, Alena Antalová a Hana Křížková

Článek

„Licence nám končí poslední den v roce, a tak se s představením rozloučíme,“ uvedla producentka Renata Štupáková ze společnosti Dark Style Agency.

Česká verze muzikálu s písněmi skupiny ABBA měla premiéru 12. prosince 2014. Získala nominaci na Cenu Thálie pro představitelku Sophie Hanu Holišovou a už druhý rok zaplňuje hlediště Kongresového centra Praha s kapacitou větší než patnáct set míst.

V inscenaci Antonína Procházky účinkují Alena Antalová, Helena Vondráčková, Jiří Langmajer, Leona Machálková, Jaroslava Kretschmerová, Daniela Šinkorová, Petr Kolář, Pavel Vítek, Roman Vojtek, Hana Křížková, Adéla Gondíková, Hana Holišová, Jitka Asterová, Michael Foret, Olga Lounová, Míša Nosková, Tomáš Trapl, Radka Fišarová, Petr Kotvald, Petra Vraspírová, Ivana Korolová a další.

Na scéně Kongresového centra Praha vystřídá muzikál Mamma Mia! už od 23. dubna 2016 jevištní adaptace filmu Ať žijí duchové s písněmi Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

Reklama

Výběr článků

Načítám