Hlavní obsah

Dejvičtí chystají další sitkom podle komedie roku Dabing Street

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sotva se v České televizi zabydlel úspěšný sitkom Čtvrtá hvězda, chystá se další seriál spojený s Dejvickým divadlem. Jde o Dabing Street vycházející z divadelní komedie.

Foto: Česká televize

Martin Myšička má hlavní roli v připravovaném sitkomu.

Článek

„Už seriálem Čtvrtá hvězda, který si hned po odvysílání prvního dílu získal nadšené publikum, Česká televize ukázala, že dokáže vytvořit sitcom, který je inteligentní, nebojí se kontroverzních témat a zároveň diváky opravdu pobaví,“ řekl ředitel vývoje České televize Jan Maxa.

„Dabing Street má stejně skvělé předpoklady naplnit přesně to, co diváci moderní televizní komedie očekávají. Staví na výrazných hereckých osobnostech, silném tvůrčím týmu a vychází z předlohy, kterou oceňují odborníci i veřejnost,“ dodal.

Foto: Česká televize

Režisér Petr Zelenka

Martin Myšička dostal roli „noblesního novináře, chronického lháře a kvartálního alkoholika Michala“ a také ostatní role ztvární herci z divadelní hry – Václav Neužil (Pavel) a Klára Melíšková (Eva), dále Hynek Čermák nebo Jana Holcová. Režie se ujme zkušený Petr Zelenka.

Inscenace Dejvického divadla se stala nejúspěšnějším představením na 14. ročníku přehlídky Grand festival smíchu, kde získala titul Komedie roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám