Hlavní obsah

Další Top Gun? Tak jo, vzpomněl si po 25 letech Cruise

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tom Cruise si po 25 letech vzpomněl, že by mohl natočit ještě jeden díl Top Gunu, komerčně úspěšné akční limonády z osmdesátých let. Neřekl však jasně, koho by hrál.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise

Článek

Ashley Miller a Zack Stentz se před pár měsíci pustili do scénáře druhého dílu. Hollywood ale čeká především na to, jestli Cruise bude chtít hlavní roli. „Nevím, děláme na tom,“ řekl zatím nejistě herec, jenž brzy oslaví padesátku.

Podle serveru Cinemablend chce určitě spolupracovat s režisérem Tony Scottem a producentem Jerry Bruckheimerem: „Začali ke mně chodit s různými nápady a řekl jsem si, jo, to bychom teď mohli udělat.“ Nikdo ale neví, o čem by film měl být. V minulosti se objevovaly různé neoficiální spekulace, ale s nástupem nových scenáristů je vše jinak. Není stanovena ani premiéra, Top Gun 2 už ale figuruje ve všech významných internetových databázích jako projekt „ve vývoji“.

Reklama

Výběr článků

Načítám