Hlavní obsah

Charitativní večer StarDance se změnami

Právo, Jana Perglerová

Letošní ročník zábavné taneční soutěže StarDance, které je deník Právo mediálním partnerem, pronásleduje smůla. Ani charitativní večer pro Centrum Paraple neproběhne podle plánu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Na snímku zpěvák Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková.

Článek

Chybět bude i tuto sobotu večer porotce Zdeněk Chlopčík, který je doma v Ostravě údajně s covidem. Místo něj znovu zasedne za pultík tanečních znalců choreograf Václav Kuneš. Viděli jsme ho již minulou sobotu.

Čtvrteční PCR testy mají všichni účinkující negativní, ale vyhráno rozhodně není. Všichni ve StarDance projdou v sobotu dopoledne dalším kolem PCR testů.

StarDance opustila tenistka Andrea Sestini Hlaváčková

Domácí

Problémy nikoliv s covidem, ale s bolestí v těle a únavou postihly tanečnici Lenku Noru Návorkovou, která tančí s hudebníkem Miraiem Navrátilem. Pokud se nedá na poslední chvíli dohromady, vystoupí večer po boku Miraie tanečnice Tereza Prucková. Ta soutěžila se Zdeňkem Godlou a dvojice již v show skončila.

Publikum v sále Křižíkových pavilonů na pražském Výstavišti bude mít během živého přenosu tradičně nasazené respirátory nebo nanoroušky. Nadále platí pro všechny návštěvníky nutnost prokázat se negativním testem. A to i když jsou naočkováni nebo jsou v ochranné lhůtě po prodělaném covidu.

Mirai Navrátil: Chválit se? Spíš na sobě hledám chyby

Styl

Pět dvojic zůstane

V sobotu večer zatančí pět dvojic, nikdo z nich ze soutěže nevypadne. Porota ocení soutěžící bodově jako v každém jiném kole a hodnocení se zúčastněným tanečníkům převede do dalšího večera.

Vozíčkáři sdružení v Centru Paraple se stanou patrony jednotlivých dvojic a na závěr pořadu si společně se soutěžícími zatančí. Diváci mohou již v tuto chvíli posílat Centru Paraple, které sdružuje hendikepované lidi upoutané na vozík kvůli poškození míchy, dárcovské SMS.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám