Hlavní obsah

Brzobohatý a Elis mají taneční song, prý je poctou Baťovi

Novinky, Stanislav Dvořák

In Your Shoes je veselá nekomplikovaná letní písnička Ondřeje Brzobohatého a zpěvačky Elis Mraz. Nyní přicházejí i s klipem.

Ondřej G. Brzobohatý feat. Elis Mraz - In Your ShoesVideo: Ondřej Brzobohatý

 
Článek

Klip se odehrává v letní Praze, kde skupina roztančených lidí v parku předvádí různé choreografie. Klip vznikal s kameramanem Janem Drnkem a s choreografy Pavlem Strouhalem a Ivanou Hannichovou. Písnička je inspirována americkým funkem a Brzobohatý netypicky zpívá anglicky.

„S Elis nás pojí láska pro americký zvuk rytmických písní, tak jsme si chtěli něco podobného vymyslet i pro sebe. Co se mě týče, moc dobře vím, že budu vždy znít v rodném jazyce mnohem autentičtěji, ale už jsem dost starý na to, abych se trápil tím, zda moje angličtina bude někoho prudit nebo ne, tak jsem se do toho pustil a z výsledku jsem sám byl mile překvapen,” uvedl Brzobohatý.

Foto: Supraphon

Ondřej Gregor Brzobohatý

„Za nejdůležitější považuji myšlenku a poslání písně a videoklipu. Je to o předávání dobré inspirace na úkor lidské nevraživosti. Kdokoliv tohle dokáže, má můj obdiv. Proto je to věnováno Tomáši Baťovi, který byl vlastně jedním z prvních významných a důležitých českých influencerů,” dodal Brzobohatý.

Na prosinec chystá ve Foru Karlín velkou show Brzobohatý & Friends, kam si pozval vedle Elis také symfonický orchestr.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám