Hlavní obsah

Bruce Willis spojí síly s provokatérem Kevinem Smithem

Novinky, Stanislav Dvořák

Akční hvězda osmdesátých a devadesátých let Bruce Willis zase potěší diváky rolí ve stylu, který ho nejvíc proslavil, tedy jako drsný vtipný polda. Nová komedie A Couple of Dicks ale může být úplně jiná než Smrtonosné pasti, Willise totiž bude režisérsky směrovat slavný provokatér Kevin Smith, kterému uhlazený hollywoodský mainstream nic moc neříká.

Článek

O ději filmu, který přijde do kin v roce 2010, se zatím moc neví. Má to být komedie o dvou policajtech, kteří hledají ukradenou vzácnou baseballovou kartičku a navíc zachraňují unesenou ženu z rukou gangsterů.

Jeden z policistů bude Willis a druhého bude zřejmě hrát Tracy Morgan, což není žena, jak by se podle jména mohlo zdát, ale jednačtyřicetiletý černošský komik z New Yorku. Dvojice tak může připomínat Mela Gibsona a Dannyho Glovera ze Smrtonosné zbraně.

Režisér filmu Kevin Smith je pověstný provokacemi a vulgárním humorem, který některé slabší povahy neunesou. Proslavil se v devadesátých letech, kdy za 27 000 dolarů natočil první celovečerní film Mladí muži za pultem. Na festivalu v Cannes vzbudil senzaci a režisér pokračoval neméně ostrými komediemi jako Hledám Amy nebo Dogma, které pobouřilo americké křesťany.

Jeho poslední komedie Zack a Miri točí porno vypráví o tom, jak se dva neúspěšní spolužáci kolem třicítky na třídním srazu rozhodnou, že se proslaví alespoň v erotice. Právě teď běží i v českých kinech.

Reklama

Výběr článků

Načítám