Hlavní obsah

Bruce Willis chce příští rok točit pátou Smrtonosnou past

Novinky, Stanislav Dvořák

Pokračování akčních snímků z 80. let už jsou dnes častým terčem vtipů, ale herci jako Bruce Willis a Sylvester Stallone dobře vědí, že jejich fanoušci nechtějí žádné novoty. Proto se podle Willise vrací i drsný policista John McClane.

Článek

Další Smrtonosná past se bude pravděpodobně točit v roce 2011, řekl podle serveru Beyond Hollywood Bruce Willis. Tržby minulého dílu (383 miliónů dolarů) svědčí o tom, že téma ještě pořád táhne nemalou část publika.

Policista McClane tentokrát poprvé opustí Ameriku a bude bojovat kdesi v zámoří, Willisovi by se nejvíc zamlouvalo, kdyby dostal režii Len Wiseman.

Ten natočil poslední díl v roce 2007. V něm Ameriku při oslavách Dne nezávislosti napadl rafinovaný útočník. Využil nejmodernější technologie, aby napáchal co největší škody na americké infrastruktuře a uvrhl zemi do chaosu. Jeho plány však pochopitelně zatrhnul starý dobrý McClane.

První Smrtonosná past měla premiéru v roce 1988 a dnes patří ke klasice žánru. Diváci si hned oblíbili posmutnělého "cool" poldu, který chytrostí zvítězil nad přesilou teroristů v mrakodrapu.

Anketa

Šli byste do kina na další Smrtonosnou past?
Ano
77,3 %
Do kina ne, maximálně stáhnout z internetu
21 %
Nechci to vidět ani zadarmo
1,7 %
Celkem hlasovalo 176 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám