Hlavní obsah

Brněnský koncert Seala se přesouvá do větší haly Rondo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značný zájem posluchačů o páteční koncert zpěváka Seala přiměl organizátory k přesunutí vystoupení ze sportovního stánku Vodova do větší haly Rondo. Důvodem je i zpěvákův požadavek na prostor. Seal do Brna přijede s větší koncertní produkcí. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Článek

Seal, který má brazilské a nigerijské kořeny, se na hudebním nebi pohybuje už více než 15 let. Fanoušci i kritici oceňují jeho sametový hlas a uměřenou fúzi soulu, popových balad a taneční hudby.

Největším hitem vokalisty, kterého si kvůli vztahu se supermodelkou Heidi Klumovou všímají i světové bulvární listy, je patrně balada Kiss From A Rose z filmu Batman Forever. Své prozatím poslední řadové album nazvané Seal IV představil zpěvák a vystudovaný architekt před rokem i v pražské Sazka Areně. 

Reklama

Související články

Seal bude bojovat s Bondem

Soulový zpěvák Seal má hrát záporného hrdinu v novém filmu o Jamesi Bondovi nazvaném Casino Royale. Podle německého bulvárního deníku Bild má hrát mafiosa,...

Výběr článků

Načítám