Hlavní obsah

Beats for Love: Devadesát zahraničních dýdžejů z 20 zemí světa

Nejen nejznámější DJ světa Armin van Buuren, který bude hlavní hvězdou, ale také dalších 90 zahraničních dýdžejů vystoupí na letošním ročníku obřího festivalu taneční hudby Beats for Love v Ostravě. Akce se koná od 1. do 4. července v Dolních Vítkovicích.

Foto: Profimedia.cz

Armin van Buuren

Článek

Mezi zahraničními hvězdami, které jsou největšími lákadly akce, jsou dýdžejové a producenti Alan Walker, Lost Frequencies, Vini Vici, Timmy Trumpet, Alle Farben, Andy C, Dope D.O.D, Sub Focus nebo Modestep Live.

„Aktuálně do programu přibyla více než padesátka zvučných jmen z celého světa a všech odnoží taneční hudby,“ říká mluvčí festivalu Matyáš Ožana.

Na hlavní scéně vystoupí také členové legendárního hip-hop & funky projektu Stereo Mc’s, král mainstreamového drum and bassu Wilkinson, vycházející superstar Martin Jensen či kometa mezi novou generací drum and bass producentů Kanine.

„Sestavu na Techno stage okořenily hvězdné stálice techno scény The Advent a Ben Sims a pódium Reggae2Jungle bude hostit legendárního jungle performera MC Jamalski nebo aktuální bombu Mandidextrous. Pozadu nezůstala ani EDM & Trance stage, kde se v létě objeví projekty Blasterjaxx, TV Noise a Matt Nash nebo Evropa 2 House square, kde zahrají jména jako Eats Everything, Leftwing:Kody a Cassimm,“ dodal Ožana.

Účinkující dorazí z celkem 20 zemí světa. „Vstupenky na předloňský nebo loňský ročník, který se z důvodů koronaviru musel přesunout na letošní rok, jsou stále v platnosti. Předprodej vstupenek dále probíhá,“ dodal Ožana.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám