Hlavní obsah

Avatar 2: Jake a Neytiri potvrdili návrat na Pandoru, budou mít děti

Novinky, Stanislav Dvořák

Herci Sam Worthington a Zoe Saldanaová se upsali k dalším třem dílům Avatara. James Cameron sepisuje sérii příběhů s Joshem Friedmanem, Rickem Jaffou, Amandou Silverovou a dalšími.

Foto: Yuriko Nakao, Reuters

Herec Sam Worthington

Článek

Již dříve smlouvu podepsal Stephen Lang, který hrál plukovníka Quaritche v prvním Avatarovi. Jeho postava ale zemřela, takže James Cameron si bude muset vymyslet nějakou scenáristickou fintu, jak ho vrátit do hry.

O ději nechce duchovní otec série nic prozrazovat, ale The Hollywood Reporter uvedl, že Jake Sully a Neytiri (postavy Worthingtona a Saldanaové) budou mít potomky.

Foto: CinemArt

Zoe Saldanaová

„Jake Sully je vzácnou kombinací vášně, síly, pouliční mazanosti a lidskosti, což vyžaduje od herce hodně. Sam roli dodal kombinaci citlivosti, zranitelnosti a síly. Zoe zachytila každý aspekt postavy, který jsem si představoval, mix jemnosti, divokosti a neuvěřitelné živočišnosti. Jsem více než potěšen, že se s námi vrátí na Pandoru,“ řekl Cameron.

První z pokračování Avatara by se mělo dostat do kin v prosinci 2016, druhé 2017 a třetí 2018. Cameron chce točit všechny tři filmy najednou. První Avatar (2009) vydělal zhruba 2,8 miliardy dolarů (přes 550 miliard korun), což je nejlepší kasovní výsledek v dějinách, pokud se nebere v úvahu inflace.

Reklama

Výběr článků

Načítám