Hlavní obsah

Ariana Grande vystoupí v Praze v jiném termínu, o čtyři dny dříve

Právo, Jaroslav Špulák

Pořádající agentura Live Nation oznámila, že termín českého koncertu americké zpěvačky Ariany Grande se mění. V pražské O2 areně se představí již 4. září. Vystoupení se mělo původně konat 8. září, důvody změny některých termínů evropského turné jsou osobního rázu. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Foto: ČTK/AP

Ariana Grande byla úspěšná od začátku své kariéry.

Článek

Ariana Grande odstartovala svou kariéru v roce 2008, ve svých patnácti letech. Získala tehdy první roli na Broadwayi. Následovalo několik televizních rolí, další divadelní představení a její hlas tvůrci s chutí používali i v animovaných filmech. Její pěvecká kariéra se píše od roku 2011 a první úspěchy se dostavily vlastně okamžitě.

Zpěvačka v USA zabodovala prvními singly Put Your Hearts Up, The Way nebo Baby I. Globální úspěch přišel v roce 2014, kdy vydala singl Problem s hostující Iggy Azaleou. Ve světě získal více než dvacet platinových alb.

Debutové album Ariany Grande se jmenuje Yours Truly a vyšlo v roce 2013. Dosud její poslední deska je Thank U, Next z letošního roku. V mnoha zemích světa se vyšplhala na první místo národní prodejní hitparády.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám