Hlavní obsah

Ambiciózní baladu Someone Else To Blame napsala a natočila patnáctiletá studentka

Kaya vydala svůj první singl a klip. Jedná se o patnáctiletou zpěvačku, která chce už na střední škole prorazit do světa profesionálních muzikantů.

Kaya - Someone Else To Blame

 
Článek

Kaya hraje na klavír a ukulele, skládá a produkuje. Debutový singl Someone Else To Blame je popová balada, která vypráví o toxickém vztahu mezi kamarády a vykazuje určitou poučenost na světových trendech.

Kaya zpívá od sedmi let. V současnosti se učí hudební produkci. Se vznikem prvního singlu jí pomohl zkušený pianista a producent Pavel Bohatý, videoklip točil Miroslav Smith Kovář.

Foto: Petr Huser

Kaya

V roce 2019 se zúčastnila pěvecké soutěže Oběžná dráha, ve které postoupila do finále. V roce 2020 získala cenu poroty na pěvecké soutěži Brdský kos v kategorii do 15 let.

Foto: Tranzistor

Kaya

„Od minulého roku jsem si vztah k hudbě prohloubila a začala s ní postupně experimentovat. To vedlo k tomu, že jsem si začala psát vlastní texty a tvořit melodie. Postupně objevuji a zkouším nové věci. To pro mě bylo i nahrání mé první autorské písničky. Budu moc ráda, když se na tuhle cestu vydáte se mnou,“ uvedla.

Reklama

Výběr článků

Načítám