Hlavní obsah

Aerodrome festival míří do Panenského Týnce. Bude třídenní a zahrají Nine Inch Nails, Macklemore či Limp Bizkit

Právo, jaš, kul

Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších. To jsou jména, na která lákají pořadatelé Aerodrome festivalu. Jeho pátý ročník bude třídenní a uskuteční se 28. až 30. června 2018 na letišti v Panenském Týnci.

Foto: Nine Inch Nails

V čele kapely Nine Inch Nails stojí Trent Reznor.

Článek

Žánrové spektrum programu Aerodrome festivalu se v příštím roce rozšíří. Pořadatelé tímto podnikají první krok směrem k akcím zahraničního formátu, kde žánr nehraje roli a na jednom pódiu se střídají zástupci odlišných hudebních stylů.

Program se v příštím roce rozroste do tří dnů a bude probíhat na dvou pódiích. Příznivci hudby se v příštím roce mohou těšit na třicet vystupujících, z nichž je v tuto chvíli známých prvních osm jmen, včetně tří ze čtyř hlavních hvězd prvního pódia a tří hvězd druhé scény.

První scéně, která bude věnována zástupcům popu, indie, hip hopu a elektroniky, bude vévodit americká formace Nine Inch Nails a rapeři Macklemore a Wiz Khalifa. Čtvrtá hlavní hvězda bude ještě oznámena.

Příznivcům rocku, metalu a hard coru bude zasvěceno druhé pódium, jehož program nabídne Limp Bizkit, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších jmen přibude.

Nově festival opustí Prahu a přesune se na letiště v Panenském Týnci, což přináší dvě výhody - program nebude limitován vyhláškou nočního klidu, a může tak probíhat až do časných ranních hodin, a zároveň návštěvníkům umožní kempování v areálu festivalu.

Vstupenky jsou v prodeji na www.aerodrome.cz. První dva tisíce kusů jsou k zakoupení za zvýhodněnou cenu 2990 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám