Hlavní obsah

Adele se objeví naživo

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Adele, která vydala tři alba, se na veřejnosti dlouho neobjevovala. Její nepřítomnost a následné fotografie, na nichž vypadá stále hubenější, znepokojovaly její věrné fanoušky. Nyní ale oznámila, že se vrací do showbyznysu. Respektive to tak vypadá.

Foto: ČTK/PA/Yui Mok

Adele prý nahrává novou desku.

Článek

Až dosud byla Adele vizuálně charakteristická plnými tvary. Nedávno ale výrazně zhubla o několik desítek kilogramů.

V bulvárních médiích se spekulovalo o tom, že úbytek hmotnosti může být způsoben rozchodem s manželem Simonem Koneckim. V dubnu 2019 dvojice o svém rozdělení po osmi letech manželství informovala.

Objevily se také zvěsti, že Adele pracuje na čtvrtém albu, ale nevědělo se, co z takové informace vyvodit, neboť její obsah je jedno z největších klišé na hudební scéně.

Nyní se ale vše v dobré obrací a brzy bude každý moci vidět, jak zpěvačka vypadá. Oznámila, že bude součástí televizního pořadu Saturday Night Live, který vysílá stanice NBC a každý týden je v něm jiná hvězda.

Adele se v populární show objeví 24. října. Neskrývá, že je nadšená z toho, že jejím hudebním hostem bude americká zpěvačka H. E. R.

„Sakra, sakra, jsem tak nadšená! A také naprosto vyděšená! Mé první vystoupení v roli hostitele v Saturday Night Live! Vždy jsem to chtěla dělat. Být sama a být schopná vyhrnout si rukávy a vrhnout se do toho úplně. Ale načasování nikdy nebylo správné,“ napsala Adele na Instagram.

Britská média nepochybují o tom, že účast zpěvačky v televizním pořadu je signálem jejího návratu na scénu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám