Hlavní obsah

50 Cent přidává v O2 areně druhý koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Necelý týden po oznámení koncertu v pražské O2 areně hlásí americký rapper 50 Cent vyprodáno. Vzhledem k velkému zájmu fanoušků přidává další koncert. Ten se uskuteční 17. října od 20 hodin.

Foto: ČTK/AP

50 Cent u nás naposledy vystupoval před dvanácti lety.

Článek

Ačkoliv se 50 Cent, vlastním jménem Curtis James Jackson III, rozhodl rozšířit své aktuální turné o pražskou zastávku na poslední chvíli, vyslyšení českých fanoušků se vyplatilo. Jeho příznivci nebývalou vlnou zájmu ukázali, že jeho tuzemská fanouškovská základna je velká a umělcova návratu do Čech po dvanácti letech se nemůže dočkat. Po přidání koncertu se tedy v pražské O2 areně představí 17. a 18. října.

50 Cent je na scéně od roku 1996. První album Get Rich or Die Tryin’ vydal v roce 2003. Dosud má na kontě pět sólových desek.

Ani po letech pobytu v hiphopové špičce nepřestává dominovat nejvyšším příčkám světových hitparád. Na kontě má několik výrazných skladeb, ať už jako autor nebo interpret, sám nebo ve spolupráci se světovými hudebními hvězdami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám