Hlavní obsah

30 Seconds To Mars dostali poštou ucho

Právo, Jaroslav Špulák

Podivností, které přináší světová hudební scéna, bylo, je a jistě bude celá řada. Netýkají se zdaleka jenom výstředních osobností zpěváků a muzikantů, nýbrž také fanoušků. Svědčí o tom ostatně historka formace 30 Seconds To Mars.

Foto: ČTK

30 Seconds To Mars míří na letošní český festival Rock for People.

Článek

V rozhovoru pro rozhlasovou stanici XFM řekl Jared Leto, zpěvák a kytarista této americké skupiny, že jeho kapela dostává od svých fanoušků někdy i velice zvláštní dary. Jedním z nich prý bylo skutečné lidské ucho.

„Našimi fanoušky je parta oddaných a angažovaných lidí. Naše koncerty jsou jako návštěvy muzikantů v Japonsku, kde jsou lidé nesmírně vstřícní. Můžeme prostě očekávat nějaké dárky už jen při vstupu na jejich území. Spoustu jich však dostáváme i poštou. Většinou to jsou dárky příjemné a hezké, někdy je to ale divné,“ řekl Leto.

„Jednou si někdo odřízl ucho a poslal ho v balíčku na naši adresu. Bylo to divné. Celé ucho, jako Van Gogh. Byl k němu přiložen vzkaz: ’Slyšíš mě?’. Dodnes nemám ponětí, kdo nám ho poslal a komu teď chybí,“ vzpomněl zpěvák.

Na otázku, co s uchem udělal, odpověděl, že si ho pověsil na šňůrku a vyrobil tak náhrdelník. „Přesto vás žádám, abyste nám neposílali kusy sebe sama,“ uzavřel.

Již 20. května vyjde nové studiové album 30 Seconds To Mars, jež se bude jmenovat Love Lust Faith + Dreams.

Kapela pak vystoupí na letošním festivalu Rock for People v Hradci Králové, který se uskuteční ve dnech 2. až 5. července.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám