Hlavní obsah

Parov Stelar se s novou deskou vrátí do Prahy

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakouský DJ a hudebník Parov Stelar na letošní rok oznámil vydání nového alba, z něhož v březnu zveřejnil první singl Gringo. Nyní oznámil, že se na podzim vrátí do Prahy, aby 29. listopadu roztančil publikum holešovické Tipsport areny. Vstupenky v ceně 850 Kč budou v prodeji od pátku.

Foto: archiv umělce

Parov Stelar se s kapelou do České republiky pravidelně vrací.

Článek

Koncerty Parov Stelar v letošním roce nabídnou zcela novou scénu, světelnou show a vizuály. Novinkou bude také představení zpěvačky Eleny Karafizi, která se letos připojila ke kapele, kterou tvoří osm muzikantů.

Parov Stelar se také v letošním roce chystá vydat další album, představující to nejlepší z electroswingové produkce, pro kterou je synonymem.

Marcus Füreder aka Parov Stelar, jehož první EP KissKiss pod názvem Parov Stelar vyšlo před patnácti lety, nedávno také uspěl v Amadeus Austrian Music Awards 2019, kdy zvítězil v kategorii Electronic/Dance. Dosud poslední album The Burning Spider vydal před dvěma lety.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám