Hlavní obsah

Festival Beats for Love zveřejnil první hvězdy

Právo, Aleš Honus

Festival taneční elektronické hudby Beats for Love, který je největší hudební přehlídkou svého druhu ve střední Evropě, zveřejnil už první hlavní hvězdy. Mezi prvními jmény vévodí zejména německý DJ a producent Robin Schulz, americký Jauz, norský Orjan Nilsen nebo hardcore královna Anime z Itálie. I v letošním roce na festivalu vystoupí více než 400 umělců ze všech koutů světa.

Foto: B4L

Zatím největší potvrzenou hvězdou festivalu je DJ Robin Schulz.

Článek

„Prvním velkým jménem pro hlavní Love Stage je Robin Schulz. Německý DJ a producent je známý především díky svým remixům na skladby Prayer In C a Waves, která byla nominována na Grammy, a také díky skladbě Sugar. Tato megastar zahraje hned úvodní den festivalu,“ sdělil mluvčí festivalu Matyáš Ožana.

Dalším jménem pro hlavní scénu je holandský projekt Chocolate Puma. „Chocolate Puma na scéně působí bezmála dvacet let a na svém kontě má více než 400 skladeb. Podle nás si tedy rozhodně místo na Love Stage zaslouží,” říká ředitel festivalu Kamil Rudolf.

V pátek na hlavní scéně vystoupí i americký hudební chameleon Jauz. „Ten je známý svými multižánrovými sety pohybujícími se mezi bass housem, dubstepem a trapem. Ani letos však na Love Stage nebudou chybět velká drum & bass jména a první z nich bude anglický Dimension. DJ a producent velmi tanečního drum and bassu, který spolupracuje se Sub Focus, Wilkinson, Chase & Status a dokonce i s kanadským Deadmau5em,“ dodal Ožana.

Na druhé největší festivalové scéně, Drum & Bass Stage, vystoupí například Loadstar, který za sebou má spolupráci s Ed Sheeranem. Dalším ostrovním projektem, který rozhýbe železa vysoké pece na této scéně, je Delta Heavy, kteří se nebrání spolupráci ani se zástupci rovných beatů, jakými jsou Martin Solveig nebo Gorgon City.

Žánr techna pak bude na festivalu reprezentovat třeba polský mladík Deas, z Portugalska do Ostravy dorazí Lewis Fautzi, který pravidelně vystupuje v nejlepších berlínských klubech, a prozatím posledním zveřejněným jménem pro Techno Stage je holandský Egbert, který vystoupí v živém setu. Prvního headlinera se dočkala i Devastator Hardcore & Hardstyle Stage na které vystoupí královna italského hardcore Anime. Festival Beats for Love se letos uskuteční 3. do 6. července v industriálním parku Dolní Vítkovice, Ostrava. Více než 400 umělců z celého světa vystoupí na 13 pódiích.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám