Hlavní obsah

Plodková, Čvančarová a Siposová budou vraždící Černé vdovy

Novinky, Stanislav Dvořák

Od 17. února bude Prima vysílat Černé vdovy, seriál, který spojuje kriminálku s komediálními prvky. Tři ženy se v něm rozhodnou, že zlikvidují manžely.

Foto: Prima

Renata (Jana Plodková), Johana (Jitka Čvančarová) a Veronika (Lucia Siposová)

Článek

Podle Primy půjde o „něco mimořádného“ a tentokrát se televize nebála ani vyšších nákladů. Hlavní postavy Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) jsou ženy kolem třiceti let, které žijí v nefungujících manželstvích. Cítí se přehlíženy partnery (Martin Stránský, Filip Blažek a Petr Vršek) a ukáže se, že jeden z nich je dokonce gay.

Seriál začíná výletem na chatu k jezeru. Ženy přijímají podezřele klidně, když člun s jejich muži najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Myslí si, že začnou nový život, ale policie se podivnou událostí začne zabývat. Na scénu vstoupí také bystrý detektiv (Boleslav Polívka), který nevěří, že šlo o náhodu. Objeví podivné propojení manželů hlavních hrdinek s podezřelou německou firmou a jde dál po stopě.

Foto: Prima

Černé vody s detektivem Bolkem Polívkou

„Johana je nejracionálnější z nich, je mozkem týmu a iniciátorem všech věcí, tahá za ty nitky, je to takový vůdce party. S ničím se moc nepáře, mluví hodně ironicky, a to mě baví,“ přiblížila svou roli Jitka Čvančarová, která měla ke zbavení se svého seriálového manžela největší motivaci.

Plodková ve vile za Prahou

„Já jsem se strašně těšila, když mě oslovili Prima a Radek Bajgar, protože přišli s touhle šílenou holkou Veronikou, která nejdříve koná, a až pak přemýšlí. Je to taková spontánní bytost,“ prozradila Lucia Siposová o postavě, kterou v Černých vdovách ztvární, a dodala, že sama taková není.

„Moje postava se jmenuje Renata Jůzlová a je taková rodinná puťka, její starostí je péče o rodinu a dům,“ dodala představitelka třetí manželky, která žije v typickém satelitu za Prahou, Jana Plodková.

Reklama

Výběr článků

Načítám