Hlavní obsah

Film podle Perníkového táty se začíná natáčet

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná série Breaking Bad (Perníkový táta) sice skončila, ale zdá se, že je v plánu celovečerní film, informoval americký server Variety.

Foto: Sony Pictures

Bryan Cranston v seriálu Perníkový táta

Článek

Tvůrce seriálu Vince Gilligan pracuje na dvouhodinovém filmu, ale zatím neuvedl, jestli je zamýšlen i pro kina. Vysoce hodnocený seriál posbíral několik cen a herec Bryan Cranston se díky němu stal mnohem větší hvězdou.

Obyčejní chlapíci z amerického předměstí se v něm rozhodli podnikat v drogách a dostávají se k velkým penězům, zároveň je ale stále těžší vše utajit před rodinou, sousedy a policií. Neustále musí řešit problémy s brutálními dealery a ztrácejí kontakt s nejbližšími.

O filmu je zatím známo jen velmi málo detailů. Neví se, jestli má jít o prequel nebo pokračování ani jaké postavy se mají vrátit. V příběhu zřejmě půjde o uneseného člověka, kterému se podaří utéct a prchá za svobodou. Název filmu by měl být Greenbriar. Natáčení začne v polovině listopadu a skončí pravděpodobně v únoru 2019.

Reklama

Výběr článků

Načítám