Hlavní obsah

Nová alba: Disturbed, MØ nebo Never Sol

Právo, Jaroslav Špulák

Americká kapela Disturbed patří ke stálicím světové metalové scény, přesto její nové album patří mezi odvážné počiny. MØ z Dánska je u nás velmi populární a její nové album to jistě potvrdí. Českou scénu reprezentují Never Sol, Václav Neckář nebo Marie Rottrová.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Disturbed: Evolution

Foto: Warner Music

Nová alba

Sedmé album americké metalové party Disturbed ukazuje odvážnou a rozmanitou kombinaci hudebních stylů a nálad, které byla kapela schopna ve své tvorbě akceptovat. Každá skladba má vlastní identitu, pocit a sílu.

MØ: Forever Neverland

Foto: Columbia

Nová alba

Dánská zpěvačka MØ, která letos vystoupila na českém festivalu Aerodrome, vydala své druhé album. Prohlubuje na něm svůj pohled na alternativní pop. Její skladby mají bohatou vnitřní energii, objevují se v nich i výrazné melodické linky.

Never Sol: Chamaleo

Foto: Supraphon

Nová alba

Druhé album Sáry Vondráškové, která na hudební scéně vystupuje jako Never Sol, se jmenuje Chamaleo. Využívá na něm možností syntetických zvuků, z jiného světa je její hlas a také účast klavíru ve dvou skladbách.

Václav Neckář: Já ti zabrnkám, Balady 1965-2017

Foto: Supraphon

Nová alba

Václav Neckář oslavil v úterý 23. října pětasedmdesáté narozeniny a při té příležitosti vyšla kompilace jeho balad a volných písniček. Na dvojalbu je jich bezmála čtyřicet a mapují celou zpěvákovu kariéru.

Marie Rottrová: Lady Soul

Foto: Supraphon

Nová alba

Kolekce nabízí výběr písniček, které v letech 1965 až 1995 měly v diskografii Marie Rottrové něco společného se soulem. Přestože ten styl později opustila, soulovost, tedy oduševnělost a procítěnost, nepochybně přenesla do všeho příštího zpívání.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám