Hlavní obsah

Ve StarDance jako první skončila Monika Bagárová

• Aktualizováno

V sobotu večer pokračovala v České televizi druhým večerem devátá řada taneční show StarDance. Taneční páry předvedly sambu či valčík. Soutěž na základě hlasování diváků jako první opustil pár Monika Bagárová a Robin Ondráček.

StarDance - Monika Bagárová a Robin OndráčekVideo: Česká televize

 
Článek

Jako první předvedli valčík Richard Genzer s Janou Zelenkovou. Radek Balaš výkon označil za „esenci tance”. Zdeněk Chlopčík nicméně postrádal více valčíku. Porota jejich výkon ocenila 26 body.

Foto: Milan Malíček, Právo

Richard Genzer a Jana Zelenková.

Jako druzí se večer představili divákům Monika Bagárová a Robin Ondráček, kteří tančili sambu. Tatianě Drexler neunikly klouzající boty tanečnice, Balaš naznačil, že číslo bylo poměrně obtížné. Pár získal 22 bodů a nakonec neuspěl ani u diváků.

Foto: Milan Malíček, Právo

Monika Bagárová a Robin Ondráček

Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou předvedli vydařený valčík. „Krásně se na to kouká,” ocenil Václav Kuneš. Pár od porotců obdržel 32 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková

Daniela Šinkorová s Michalem Padevětem předvedli sambu. „Měla jste rychlé nohy,” ocenila výkon Šinkorové Drexler. Její kolega Chlopčík ocenil náročnost choreografie. Pár dostal 34 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Daniela Šinkorová a Michal Padevět.

Veronika Arichteva a Michal Necpál zatančili valčík. Balaš ocenil pokrok, který herečka oproti prvnímu kolu učinila. „Jako nebe a dudy,” dodal. Porotci páru přiřkli 27 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

2. kolo televizní taneční soutěže Star Dance. Na snímku

Další pár tvořil Adam Mišík s Kateřinou Krakowkovou, kteří předvedli sambu. Chlopčík ocenil zejména pohyby pánve, jimiž se Mišík prezentoval. Podle Balaše však tanečníkovi v závěru vystoupení již docházely síly. Pár získal 22 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Adam Mišík a Kateřina Krakowková

Pavla Tomicová s Markem Dědíkem svým valčíkem zaujali. „Vy tančíte srdcem,” poznamenal k výkonu Tomicové Kuneš. „Každá žena je vděčná, že i normální žena může krásně tancovat,” vysekla Tomicové poklonu Drexler. Pár obdržel 25 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Pavla Tomicová a Marek Dědík.

David Svoboda s Veronikou Lálovou zatančili v sobotu sambu. „Máte charisma, že byste ho mohl prodávat,” doporučil Svobodovi v nadsázce Balaš. Za svůj výkon od poroty pár obdržel 33 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

David Svoboda a Veronika Lálová.

Daniela Písařovicová a Michal Mládek před porotu nastoupili s valčíkem. „Takhle si představuju tančit valčík, bez nějakých kudrlinek. Moc krásné kroky, mně se to líbilo,” ocenil Chlopčík. Porotci páru dali 27 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Daniela Písařovicová a Michal Mládek.

Jako poslední se v sobotu představili Dalibor Gondík a Alice Stodůlková, kteří tančili sambu. Porotci výkon páru ocenili. „I já jsem si chtěl s vámi zatančit,” přiznal Kuneš. Pár dostal 36 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková.

Porotci na závěr výkony všech soutěžících párů ocenili. „Nejlepší úroveň, která tady kdy byla,” uvedl Chlopčík s odkazem na předešlých osm ročníků.

Foto: Milan Malíček, Právo

Všichni soutěžící

V příštím kole budou páry tančit tango a jive.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám