Hlavní obsah

Lehce duchařský film Ten, kdo tě miloval má trailer

Právo, jaš

Letošní předvánoční filmový čas se ponese v lehce duchařském stylu. Již 8. listopadu vstoupí do kin snímek Ten, kdo tě miloval. Režisér Jan Pachl ho natočil na motivy knihy Marie Poledňákové.

Foto: Falcon

V hlavní roli filmu se představí Soňa Norisová.

Článek

V hlavních rolích se objeví Soňa Norisová, Pavel Řezníček, Hynek Čermák, Lívie Bielovič, Lukáš Vaculík i dvorní herci z filmů Marie Poledňákové – Václav Postránecký a Eva Holubová.

Ten, kdo tě miloval je komediálně laděná rodinná detektivka s vánoční atmosférou z Karlových Varů, Chebu a Božího Daru. Detektivem však není příslušník kriminalistického týmu, ale členové jeho rodiny, kteří se snaží velmi netradičními postupy dobrat se pravdy a vyšetřit jeho poslední případ i jeho záhadné úmrtí.

Trailer k filmu Ten, kdo tě milovalVideo: Falcon

On sám – kapitán Kalina – jim je jako duch přítomný na tomto světě vždy k ruce. Během pátrání nastává nečekaná eskapáda humorných událostí a nahodilých peripetií komplikujících jejich snahu dobrat se k pravdě.

„Ten, kdo tě miloval je vánoční komedií, netradiční detektivkou i rodinným filmem, na který se může dívat kdokoli, od pětiletého špunta až po osmdesátiletou babičku. Na své by si měli přijít jak milovníci detektivky, tak lidé, kteří mají rádi české herce, a zároveň ti, kteří mají rádi dobrý film. Myslím, že Ten, kdo tě miloval je opravdu výborný film,“ tvrdí režisér Pachl.

Reklama

Výběr článků

Načítám