Hlavní obsah

Nová řada StarDance bude více multikulturní

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize představila ve středu novou řadu soutěže StarDance, jejíž první díl bude odvysílán v sobotu 13. října. Novinkou bude například večer nazvaný Cesta kolem světa, kde se bude tančit na melodie Turecka, Indie, Japonska či Ruska.

Foto: Česká televize

Monika Bagárová a Robin Ondráček

Článek

Režie se ujme Roman Petrenko, moderovat budou opět Marek Eben a Tereza Kostková, v porotě zasednou Zdeněk Chlopčík, Václav Kuneš, Tatiana Drexler a Radek Balaš.

Foto: Česká televize

Kateřina Krakowková a Adam Mišík

„Letošní ročník jsme připravili nejvíc novinek v historii StarDance. Máme tématické večery, jeden večer nebude Moondance, ale kapela Skety. Dotkneme se výročí vzniku republiky a bude i tematický večer, který jsem nazval Cesta kolem světa,“ uvedl manažer vývoje Jan Potměšil.

„Mě překvapují lidi i diváci. Kam přijdu, tam se ptají, kdo bude tančit. To je hrozná zodpovědnost. Najednou vidíte, že po deseti letech jsou diváci pořád zvědaví na ten program,“ řekl Marek Eben.

Další změna se týká hlasování. O tom, kdo postoupí do finále, poprvé rozhodnou pouze diváci.

Foto: Česká televize

Veronika Arichteva a Michal Necpál

Letošní taneční dvojice tvoří Veronika Arichteva s Michalem Necpálem, Monika Bagárová s Robinem Ondráčkem, Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou, Dalibor Gondík s Alicí Stodůlkovou, Václav Kopta s Janou Zelenkovou, Adam Mišík s Kateřinou Krakowkovou, Daniela Písařovicová s Michalem Mládkem, David Svoboda s Veronikou Lálovou, Daniela Šinkorová s Michalem Padevětem a Pavla Tomicová s Markem Dědíkem. Václav Kopta ale ve středu oznámil, že kvůli zranění odstupuje a bude nahrazen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám