Hlavní obsah

Fantastická zvířata 2 mají trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny je název dalšího pokračování fantasy série z pera J. K. Rowlingové, autorky Harryho Pottera.

Trailer k filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločinyVideo: Vertical entertainment

 
Článek

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny natočil David Yates podle scénáře Rowlingové a v hlavních rolích se fanoušci setkají s Eddiem Redmaynem, Katherine Waterstonovou, Johnnym Deppem, Judem Lawem, Danem Foglerem či Zoë Kravitzovou, dcerou funk-rockera Lennyho Kravitze.

Hudbu složil slavný hollywoodský skladatel James Newton Howard.

Foto: Vertical Ent.

Herec Jude Law

Druhý díl Fantastických zvířat se začal připravovat ještě dříve, než se první dostal v roce 2016 do kin. Obyčejně se čeká na tržby filmu a až pak se začne investovat do pokračování. V tomto případě se ale dá očekávat několik dalších filmů, protože komerční úspěch to nepochybně mít bude.

Foto: Warner Bros.

Eddie Redmayne a Katherine Waterstoneová

U kritiků měla úspěch divadelní hra Harry Potter and the Cursed Child, jež se hraje v Londýně, tu však Rowlingová osobně nenapsala ani nerežírovala. V knižní formě šla také na dračku.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám