Hlavní obsah

Filmové premiéry: Chata na prodej, Plán útěku 2 a Hotel Artemis

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na rodinnou slezinu zve novinka Tomáše Pavlíčka Chata na prodej. Sylvester Stallone má Plán útěku 2. Jodie Fosterová a Jeff Goldblum ovládají Hotel Artemis.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Chata na prodej

Trailer k filmu chata na prodej

Rodiče prodávají starou chatu, a tak se celá rodina sejde na poslední společný pobyt. Jenže tahle setkání bývají náročná. Děda už je duchem spíše nepřítomen, otec tyto akce odmítá, syn je přiopilý a ironicky glosuje svět kolem sebe. Naděje na idylický víkend tedy rychle skončí, ale opravdové dobrodružství začne až těsně nad ránem...

Chata na prodej, Česko 2018, komedie/drama, 77 min., režie: Tomáš Pavlíček, hrají: Ivana Chýlková, Jan Kačer, David Vávra, Tereza Voříšková a další.

Plán útěku 2

Trailer k filmu Plán utěku 2

Ray Breslin je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady... Nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Ray tedy musí znovu dovnitř.

Plán útěku 2, USA 2018, thriller, 93 min., režie: Steven C. Miller, hrají: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Xiaoming Huang, Jesse Metcalfe a další.

Hotel Artemis

Trailer k filmu Hotel Artemis

Krása třináctipatrového hotelu Artemis již dávno minula. Ale jeho zdi ukrývají to nejmodernější utajené zdravotnické zařízení pro bohatou klientelu podsvětí. Financuje ho gangster Wolfking, vládne mu tvrdou rukou manažerka Jean Thomasová, přezdívaná Sestra. Když se na urgentním příjmu objeví bankovní lupič Sherman se svým těžce zraněným bratrem, Sestra netuší, že právě ubytovala hodně velký problém.

Hotel Artemis, Velká Británie/USA 2018, thriller, 93 min., režie: Drew Pearce, hrají: Jodie Fosterová, Jeff Goldblum, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Dave Bautista a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám