Hlavní obsah

Twenty One Pilots se v únoru představí v pražské O2 areně

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká skupina Twenty One Pilots zahraje potřetí v Praze. Její koncert se uskuteční 16. února příštího roku v O2 areně. Přicestuje v rámci světového The Bandito Tour, na němž představí své nové album Trench. Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí od 1090 do 1590 Kč a jejich prodej bude zahájen v pátek 20. července.

Foto: Warner Music

Josh Dun (vlevo) a Tyler Joseph se vrátí do Prahy.

Článek

Formace přijede do Prahy potřetí. První pražské vystoupení vyprodala čtvrt roku předem, druhé bylo pro velký zájem o vstupenky přesunuto do prostornější Tipsport areny. V roce 2019 zahraje v největší hale u nás.

Twenty One Pilots, dvojčlennou kapelu z Ohia, tvoří Tyler Joseph a Josh Dun. Na svět přišli v roce 2009, stylově čerpají z popu, rocku i hip hopu a na kontě mají čtyři alba, přičemž páté aktuálně chystají. Ponese název Trench a vyjde letos 5. října.

Jsou držiteli Grammy za skladbu Stressed Out v kategorii Nejlepší výkon popového dua/skupiny. Celkově mají na kontě devadesát nominací na různé hudební ceny a dvacet osm prvenství.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám