Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Jurský svět razantně nastoupil do kin

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jurský svět: Zánik říše se stal při víkendové premiéře nejnavštěvovanějším filmem domácích kin. Druhé místo obsadil Escobar.

Foto: CinemArt

Modrá na svého někdejšího cvičitele Owena nezapomněla...

Článek

Další pokračování jurských dobrodružství natočil režisér J.A. Bayona. Jeho příběh originalitou nijak neoplývá, na exotickém ostrově, kde prosperoval zábavní park Jurský svět, se podařilo exponátům utéct z klecí a lidé ostrov nechali prehistorickým tvorům, ale náhle se musí vrátit, protože na ostrově se probudila sopka a dinosaurům už zase hrozí vyhynutí. Hrdinové filmu tak mohou být sežráni, zašlápnuti i spáleni lávou.

Druhé místo patří snímku Escobar. Javier Bardem v hlavní roli filmu o nejslavnějším drogovém bossovi exceluje. Stvořil výrazné, bizarní otylé monstrum. Vyzařuje velikášství, neomalenost i nezvladatelný vztek, ale také strach. Méně zajímavá je postava jeho milenky a televizní hvězdičky Virginie Vallejové (Penelope Cruzová). Dostala hodně prostoru, i když je v podstatě nudná. Snímku Escobar pomáhají  věrohodné akční scény a podivný humor.

Třetí místo patří filmu Jsem božská. Tato velmi nenáročná americká komedie je postavena na praštěné zápletce o dívce s mírnou nadváhou, která se bouchne do hlavy a myslí si, že je supermodelka. Prudký nárůst sebevědomí způsobí různá roztomilá nedorozumění a následně hrdinka najde své osobní štěstí.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Jurský svět: Zánik říše133 806
2.1.Escobar19 847
3.-Jsem božská15 856
4.4.Příšerky z vesmíru12 718
5.7.Pat a Mat znovu a v akci8 629
6.2.Deadpool 27 837
7.3.Máš ji!5 895
8.9.Backstage3 939
9.10.Avengers: Infinity Wars3 479
10.6.Debbie a její parťačky3 454
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám