Hlavní obsah

Česká kriminálka Miss Hanoi má trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká detektivka Miss Hanoi režiséra Zdeňka Viktory se odehrává ve vietnamské komunitě ve Varnsdorfu. Vyšetřování spojí starého naštvaného vyhořelého detektiva (David Novotný) s první vietnamsko-českou policistkou (Ha Thanh Špetlíková). Do kin má film jít 9. srpna.

Miss HanoiVideo: Falcon

 
Článek

Kapitána Kříže (David Novotný) vede vyšetřování vraždy do nesrozumitelné vietnamské komunity, kde vládne kšeft i pravidla rodinných klanů a hierarchií. Pomoci mu může jedině mladá Vietnamka (Ha Thanh Špetlíková). Dvojice si moc nerozumí, ale musí spolupracovat. Herečku Ha Thanh Špetlíkovou zatím znali spíš jen diváci Ordinace v růžové zahradě 2, tentokrát se dostala k opravdovému filmu.

„Při tom, jak jsem Ha Thanh v průběhu příprav a natáčení poznával, zjišťoval jsem, jak mnoho má společného s filmovou hrdinkou, která je jiná a chce jít v životě vlastní cestou, navzdory rodinným tradicím. A Ha Thanh je jí v tom velmi blízká, také jde velmi cílevědomě svou vlastní cestou,“ řekl Zdeněk Viktora.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám