Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Nabídka kin neoslní. Fakjů a Ready Player One paběrkují

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na prvním místě žebříčku návštěvnosti kin je německá komedie Fakjů, pane učiteli 3, která na rekordní návštěvnost určitě neaspiruje. Na druhé místo stačilo filmu Ready Player One pouhých 16 tisíc diváků za víkend.

Foto: Cinemart

Fakjů, pane učiteli 3

Článek

Ve třetím díle „Fakjů“ se opět předvádí falešný učitel Zeki Müller (Elyas M’Barek), jemuž násilí na žácích nikdy nebylo cizí. Ať už po nich střílel, nasazoval jim pouta, využíval elektrošoky, nebo je dokonce nutil se něco ve škole naučit. Tentokrát Goethovu gymnáziu ubývají studenti a od dalšího školního roku mu hrozí zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci, a navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě.

Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese. Pedagogové se bojí, že přijdou o práci. Studenti propadají zoufalství z toho, že dveře k lepší budoucnosti jsou pro ně definitivně zavřené.

Americký film Ready Player One se odehrává ve virtuální realitě. Soustředí se spíše na efekty a akci než na kvalitní příběh, který degradoval na model, jak chudý sirotek porazil zlou korporaci a získal princeznu.

S naprostým nezájmem českých diváků se setkal americký film Rampage: Ničitelé.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.Fakjů, pane učiteli 352 441
2.1.Ready Player One16 046
3.Rampage: Ničitelé14 283
4.40.Pepa8 906
5.2.Králíček Petr8 823
6.3.Tátova Volha3 920
7.Milada3 841
8.10.Planeta Česko3 182
9.-Nejtemnější hodina3 099
10.6.Ztratili jsme Stalina2 412
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám