Hlavní obsah

Na Velikonoce startuje kanál Prima Krimi

Novinky, Stanislav Dvořák

Další celoplošná televizní stanice Prima Krimi začne vysílat v pondělí 2. dubna. Jde o kanál, který bude primárně zaměřen na kriminální filmy a seriály zahraniční provenience.

Foto: Prima

Film Dívka ve vlaku.

Článek

První večer televize zahájí filmem Dívka ve vlaku. Od 7. dubna uvede třeba krimiseriál American Crime Story: Versace a poběží i staré seriály Sběratelé kostí, Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Castle na zabití a Julie Lescautová. Grafika nového kanálu vychází z éry šedesátých let, hlavním motivem bude zvědavé oko.

„Detektivní i kriminální příběhy patří u českých diváků mezi oblíbené televizní žánry, což dokládá divácký úspěch našich detektivních seriálů, které vysíláme v prime timu na Primě, proto jsme se rozhodli, že náš nový, osmý kanál zaměříme čistě na krimi a detektivní pořady,“ řekl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

„Od Prima Krimi si slibujeme větší tematickou rozmanitost našich kanálů a především nárůst podílu divácké sledovanosti skupiny Prima, protože cílíme na širokou diváckou skupinu.“

Díky novému programu se naopak Prima Love vrací k romantickým filmům a telenovelám a nebude vysílat detektivky. Nový program se u většiny televizí objeví, když zapnete automatické ladění. V případě, že přijímáte vysílání přes kabel nebo satelit, možná bude nutné kontaktovat vašeho poskytovatele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám