Hlavní obsah

Nová alba: Traktor, Sebastien a Vance Joy

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový týden přináší nahrávky dvou českých kapel, Traktoru a Sebastien. Ta první vydala koncertní záznam, ta druhá své třetí album. Novinkou je i druhá deska australského písničkáře, který si říká Vince Joy.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Traktor: Prach a vzduch

Foto: Warner Music

Nová alba

Moravská rocková kapela Traktor pořídila při svém loňském podzimním turné nahrávku koncertu v Ostravě. Vychází v podobě 2 CD a DVD. Jsou na ní nejsilnější skladby skupiny, například Masky, Caligula, Artefuckt, Letokruhy a další.

Sebastien: Act of Creation

Foto: archív kapely

Nová alba

Třetí album české speedmetalové kapely, na kterém se tato ve své tvorbě dostává i za hranice metalu. Kolekce nabízí třináct anglicky zpívaných skladeb plus jeden česky zpívaný bonus. Kmotrem alba se v pondělí stal americký bubeník Mike Terrana.

Vance Joy: Nation of Two

Foto: Liberation Music

Nová alba

Australský zpěvák, hudebník a skladatel Vance Joy vydává druhé studiové album. Pojí na něm indie, pop a folk a výsledkem je série třinácti příjemných skladeb, která je příběhem dokonalého páru žijícího v dnešní době a věřícího, že láska je smyslem života.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám