Hlavní obsah

Nová DVD: Po strništi bos, matka! a Esa z pralesa

Právo, Věra Míšková

Hrdinové filmu Obecná škola se vracejí na plátno ve filmu Jana Svěráka Po strništi bos. Vychází nový film amerického filmaře Darrena Aronofského matka! I animované zvířecí dobrodružství Esa z pralesa.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Po strništi bos

Nová DVD

Děj nového filmu Obecné škole předchází, odehrává se za války, kdy je Edova rodina donucena vystěhovat se z Prahy na venkov. Městečko, kde chlapec dosud trávil jen prázdniny, se stává jeho domovem, on i jeho rodina se musí přizpůsobit novému prostředí i příbuzným. A Eda má před sebou nelehký úkol: najít a obhájit své místo v klukovské partě, jejíž svět je naprosto odlišný od jeho městského.

Po strništi bos, ČR, Slovensko/ Dánsko 2017, komedie/ drama,111 min., režie: Jan Svěrák, hrají: Ondřej Vetchý, Tereza Voříšková, Alois Grec, Jan Tříska, Zdeněk Svěrák a další.

matka!

Nová DVD

Psychologický horor, v němž ona je oddaná zbožňující manželka a múza záhadného básníka, která se v domě stará o všechno, a on trpí tvůrčí krizí. Jejich zprvu idylické soužití v nádherném domě v lůně přírody naruší až nezvaní hosté, kterých neustále přibývá a kteří ničí její představu o domácím ráji na zemi.

matka! USA 2017, psychologický thriller, 115 min., režie: Darren Aronofsky, hrají: Jennifer Lawrencová, Javier Bardem, Michelle Pfeifferová, Ed Harris a další.

Esa z pralesa

Nová DVD

Maurice sice vypadá jako obyčejný tučňák, ale uvnitř jeho hrudi bije statečné srdce tygra. Však byl také vychován hrdou tygřicí. Maurice se touží stát nejlepším kung-fu mistrem na světě. To nebude vůbec snadné, protože vyniká spíše neohrabaností a nemotorností, ale také obrovským odhodláním.

Esa z pralesa, Francie 2017, animovaný, 97 min., režie: David Alaux, v českém znění: Daniel Krejčík, Igor Bareš, Jakub Kohák, René Slováčková, Zdeněk Mahdal a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám