Hlavní obsah

Deska, turné, O2 arena. To je plán Marpa

Právo, kul

Český raper Marpo přichystal na třetí letošní měsíc několik novinek. Již 5. března vydá nové album Dead Man Walking a tvrdí o něm, že je jeho nejosobnější.

Foto: ČTK

Český raper Marpo.

Článek

Celé bylo nahráno v anglických Modern World Studios s producentem Clintem Murphym, jenž má za sebou spolupráci s americkým raperem 50 Centem nebo velšskými Manic Street Preachers.

Naživo ho Marpo spolu se svým TroubleGangem představí na speciálním klubovém turné nazvaném Road To MarpoArena, které začne 7. března v pražském Lucerna Music Baru a bude pokračovat dalšími deseti zastávkami v celé České republice.

„Rád bych všechny pozval na sérii speciálních klubových koncertů. Před každým uspořádáme setkání s fanoušky, zahrajeme set složený ze skladeb z nové desky Dead Man Walking plus samozřejmě z našich největších pecek,“ říká Marpo. „Po koncertě bude večírek pokračovat do ranních hodin za podpory našich nejlepších party DJs.“

Klubové turné Road to MarpoArena bude předkrmem před koncertem v O2 areně, který proběhne 19. května.

„O2 arena bude vrcholem naší dosavadní cesty. Chystáme koncert, jaký v Čechách ani na Slovensku ještě nebyl,“ uzavírá Marpo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám