Hlavní obsah

Lucie si dá O2 arenu dvakrát. Hala už nestačí zájmu

Novinky, Stanislav Dvořák

Zájem o koncert Lucie v Praze překonal očekávání. Kromě avizovaného vystoupení 24. listopadu 2018 tak v O2 Aréně vystoupí i 23. listopadu. Vstupenky na přidaný koncert budou v prodeji od 15. prosince.

Foto: Petr Horník, Právo

Lucie

Článek

Česká rocková legenda už dlouho pracuje na nové desce, která by se měla objevit na podzim 2018 pod názvem Evolucie. K ní vyjede čtveřice Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH. na halové turné, které se kromě Prahy zastaví i v Ostravě (13. 11.), Brně (18. 11.), Bratislavě (27. 11.) a Košicích (30.11.).

„Lucie naváže na svoje největší úspěchy. S novým repertoárem a ve spolupráci s těmi nejlepšími ve svých oborech jak od nás, tak ze zahraničí,“ řekl Ladislav Vajdička z managementu BrainZone, pod který legendární česká kapela přechází.

„Zastřešovat aktivity Lucie je pro náš tým velkou motivací. Ve spolupráci s hudebníky chceme společně vzít to nejlepší z historie kapely a na tom stavět nový příběh. Ostatně z tohoto konceptu vychází i název Evolucie. Těšíme se, stejně jako fanoušci, na nové písničky, album a turné,“ dodal.

Lucie, která vznikla v roce 1985, je držitelkou mnoha ocenění a prodala přes milión hudebních nosičů.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám