Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Hurvínka vystřídal vraždící klaun

Novinky, hlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejnavštěvovanějším filmem v českých kinech byl za minulý víkend hororový snímek To, natočený podle knižní předlohy Stephena Kinga. Hned za ním se umístil český snímek Zdeňka Svěráka Po strništi bos. Nejnavštěvovanější trojici filmů pak uzavírá Hurvínek.

Foto: Profimedia.cz

Horor s názvem To ve víkendové návštěvnosti kin suverénně zvítězil.

Článek

Režii hororového snímku To měl na starosti Andy Muschietti a podle dosavadních recenzí se svého úkolu zhostil se ctí. V americkém městě Derry začnou záhadně mizet děti. Do boje proti vražednému klaunovi jménem Pennywise se pustí několik mladých chlapců i dívek. A v tomto boji musí čelit svým největším obavám.

Film Po strništi bos natočil Jan Svěrák podle knižní předlohy svého otce a dostává se do dětského světa v období protektorátu. Podle diváckých ohlasů však filmu chybí silnější příběh.

Foto: Bioscop

Alois Grec jako malý Eda

Trojici nejnavštěvovanějších filmů pak uzavírá český snímek Hurvínek a kouzelné muzeum. Zcela nový příběh dobře známých, původně loutkových postav se však nadšených ohlasů nedočkal.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-To59 971
2.2.Po strništi bos21 756
3.1.Hurvínek a kouzelné muzeum19 338
4.3.Emoji ve filmu8353
5.4.Barry Seal: Nebeský gauner5640
6.6.Velká oříšková loupež 24938
7.7.Loganovi parťáci4807
8.8.Já, padouch 34716
9.10.Zabiják & bodyguard4427
10.9.Temná věž3846
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám