Hlavní obsah

Kapitán Exner má být miláčkem žen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uhlazený detektiv a miláček žen bude hlavním hrdinou nového seriálu TV Prima Kapitán Exner. Televize ho považuje za tahouna svého podzimního programu.

Foto: Prima

Kapitán Exner je uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí.

Článek

Hlavní roli v nové detektivní sérii ztvárnil Michal Dlouhý. Exner je ovšem známou postavou české detektivky. Už za minulého režimu se proháněl v kabrioletu a oslňoval dámy. Zatímco řeší případy, najde si vždy čas na svádění dívek.

Foto: Prima

Vica Kerekes v seriálu kapitán Exner

Doktorku Steinovou hraje Vica Kerekes. Dvojici Exnerových podřízených, poručíků Beránka a Vlčka hrají David Novotný a Jan Vondráček. Patologa Arnošta Buble hraje Arnošt Goldflam.

V seriálu účinkuje řada dalších známých osobností a herců, např. Jan Novotný, Zuzana Stivínová, Vlastimil Harapes, Simona Krainová, Klára Issová, Karel Zima, Oldřich Navrátil, Jan Kanyza, Jitka Němcová, Václav Knopp, Milan Šteindler, Jitka Schneiderová, Petr Nárožný, Anna Polívková, Lucie Vondráčková, Viktor Preiss, Oldřich Kaiser, Alena Šeredová a Chantal Poullain.

Foto: Prima

Kapitán Exner se svým týmem

Do dvanácti dílů byly zpracovány klasické detektivky s kapitánem Exnerem - Osamělý mrtvý muž, Poslední pád mistra Materny, Denár v dívčí dlani, Znamení lyry, Na dosah ruky a Bláznova smrt.

Reklama

Výběr článků

Načítám