Hlavní obsah

Filmové premiéry: Transformers Poslední rytíř, Holky na tahu a Zpovědnice Jiřího Mádla

Právo, Věra Míšková

Pro milovníky Transformers jde do kin pokračování s podtitulem Poslední rytíř. Pařba pro ženské publikum má výmluvný název Holky na tahu. Stejně tak dokumenty Jonas Kaufmann: Moje Itálie (koncert) a Zpovědnice Jiřího Mádla.

Trailer k filmu Transformers: Poslední rytíř Video: CinemArt

 
Článek

Transformers Poslední rytíř

Cade má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem" Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers vracejí na Zemi. Odpověď jim může dát historik a největší znalec Transformers Edmund, který věří, že právě v minulosti lze najít klíč k ukončení války a záchraně lidstva.

Transformers Poslední rytíř, USA 2017, akční sci-fi, 151 min., režie: Michael Bay, hrají: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Peter Cullen, Jean Dujardin a další

Holky na tahu

Trailer k filmu Holky na tahuVideo: Falcon

Pětice kamarádek z vysoké školy školy pořádá víkendové setkání po deseti letech. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra.

Holky na tahu, USA 2017, komedie, 96 min., režie: Lucia Aniello, hrají: Scarlett Johanssonová, Kate McKinnonová, Zoe Kravitzová a další.

Jonas Kaufmann: Moje Itálie (koncert)

Trailer k filmu JONAS KAUFMANN: MOJE ITÁLIEVideo: Pannonia Entertainment

Slunce, mořská sůl a vůně citrusů mísící se s kávou, svůdný pohled a nesrovnatelná hudba přímo od srdce. Anca Monica Pandelea natočila přesně takový film o Kaufmannovi, film plný italštiny, italského způsobu života a kultury a samozřejmě hudby.

Jonas Kaufmann: Moje Itálie (koncert), Německo/Itálie 2016, hudební dokument, režie: Anca Monica Pandelea

Zpovědnice Jiřího Mádla

Trailer k filmu ZpovědniceVideo: Jiří Mádl

V citlivém dokumentu se odkrývá jeden z největších kontrastů mediálního obrazu a reality veřejně známé osobnosti v našich dějinách. Vzpomínky blízkých kamarádů a kolegů na černá léta před nápravou a cestou za dobrými skutky. Projekt bude nekomerčním způsobem uveden v kinech, ale především zadarmo ke stažení na stránce http://zpovednice.online/.

Zpovědnice Jiřího Mádla, Česko 2017, dokument, režie: Jakub Vansa, účinkují: Jiří Mádl, Tereza Vořísková, Vojtěch Dyk a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám