Hlavní obsah

Vojtěch Dyk míří pod širé nebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turné zpěváka Vojtěcha Dyka a kapely B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou pokračuje v letní části koncerty pod širým nebem. Jedním z vrcholů bude 12. srpna ve 20:30 koncert v areálu Chateau Valtice.

Foto: Tino Kratochvil

Vojtěch Dyk

Článek

Koncert i v openairové verzi bude mít nový stage design vytvořený speciálně pro letošní tour. I zde bude přímo na pódiu bar a v rámci programu Vojtěch Dyk divákům v hledišti nabídne mimo jiné i ochutnávku dvou koktejlů, jejichž recepturu společně s kapelou osobně schválili. Dojde i na moravská vína.

„Koncerty pod širým nebem mají svou zvláštní, neopakovatelnou atmosféru a překrásné prostředí zdejšího jihomoravského vinařství ji určitě ještě umocní,“ říká bandleader Josef Buchta.

„Jarní část tour nás strašně moc nakopla, protože se splnilo to, v co jsme doufali – skvělá nálada a roztančené sály. Takže léto musí být parádním pokračováním jara – teplý letní večer, pohoda – prostě ideální konstelace k tomu Hladit si své tělo,“ dodal Dyk v narážce na nový hit, který vzbuzoval při jarních koncertech bouři nadšení. Letní valtický koncert nabídne kompletní dvouhodinovou show složenou jak z nových písní složených speciálně pro Vojtu Dyka a B-Side Band, tak z nově aranžovaných světových hitů.

Předprodej na tento koncert už probíhá a nabídne jak vstupenky k stání, tak limitovanou edici vstupenek k sezení.

Reklama

Výběr článků

Načítám