Hlavní obsah

Nová DVD: La La Land, Proč právě on? a Rozpolcený

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednou z filmových událostí loňského roku byl romantický muzikál La La Land. Scenárista komedií na téma „fotr je lotr“ John Hamburg napsal další rodinnou komedii Proč právě on? James McAvoy hraje v hororovém thrilleru Rozpolcený.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD 20. týden

Článek

La La Land

Nová DVD

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí.

La La Land, USA 2016, romantický muzikál, 127 min., režie: Damien Chazelle, hrají: Ryan Gosloing, Emma Stoneová, J. K. Simmons a další.

Proč právě on?

Nová DVD

Milující táta se na vlastní kůži přesvědčí o tom, že nejhorší sny se mohou plnit klidně i o Vánocích, kdy s celou rodinou přijel za dcerou Stephanií a jejím přítelem Lairdem. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si totiž nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře.

Proč právě on?, USA 2016, komedie, 110 min., režie: John Hamburg, hrají: James Franco, Bryan Cranston, Megan Mullally, Zoey Deutchová a další.

Rozpolcený

Nová DVD

V Kevinovi se skrývá 23 různých osob a každou chvílí se má objevit čtyřiadvacátá... Seznámí se s ním tři studentky, které původně vezl domů na prázdniny otec jedné z nich. Ale najednou místo něj seděl za volantem podivný chlapík, který je uspal chemikálií. Později se probudí zamčené ve sklepní místnosti, kam za nimi záhy dorazí i jejich věznitel, evidentní magor...

Rozpolcený, USA 2016, horor, 116 min., režie: M. Night Shyalaman, hrají: James Mc Avoy, Kin Directorová, Betty Buckleyová a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám